Hjälp till snygga naglar på Östermalm

God morgon och varmt välkomna till bloggen! Det är så roligt att ni är intresserade av mitt liv i Stockholm. Jag brukar skriva till er om mat och restauranger, men i det här inlägget ska det i stället handla om naglar. Jag har varit på en salong som heter Libra Nails och de som jobbar där är experter på att hjälpa sina kunder till att få vackra naglar på Östermalm. Jag tycker så mycket om att ha långa och fina naglar men eftersom jag tidigare jobbat inom vården så har det inte varit tillåtet med långa eller målade naglar. Nu har jag bytt jobb och arbetar som receptionist på ett hotell. Äntligen har jag kunnat skaffa de naglar som jag alltid velat ha. Nu när jag har varit på Libra Nails och fått den här hjälpen och blivit så här nöjd, så vill jag att alla ni som också söker efter en salong där ni kan få hjälp med era naglar, ska upptäcka vilket bra ställer Libra Nails är! Jag är säker på att ni kommer att bli lika nöjda som jag, om ni går dit! 

 

Det är väldigt enkelt att ta sig till Libra Nails eftersom den här salongen ligger på Östermalm. Jag vet att det kommer kunder hit från alla delar utav stan för att få hjälp med att få snygga och hållbara naglar på Östermalm. De nagelterapeuter som arbetar på den här salongen är välutbildade och ser också till att vidareutbilda sig hela tiden, för att hänga med i vad som händer inom olika tekniker, produkter och olika material som det finns att välja på, när det gäller att ge sina kunder en bra nagelbehandling. Det finns många olika salonger runt om i Stockholm, men långt ifrån alla skönhetssalonger är seriösa! Libra Nails är dock en helt seriös och pålitlig salong!