Beauty by Betty

Hej åter igen alla mina vackra läsare! Hur har er helg varit? Själv så har jag haft en massa ledig tid för skönhetssömn och jag har faktiskt även hunnit dra iväg på en behandling hos mitt favoritföretag Beauty by Betty här i Haninge. För er som inte har koll på vad Beauty by Betty är och vad de erbjuder för behandlingar så är det precis det som jag hade tänkt mig att jag faktiskt skulle ta och gå in lite mer på här idag. Det är nämligen så att jag för inte så länge sedan skrev om fettreducering här på bloggen och då var det ju faktiskt rätt så många av er som just undrade vart man skulle vända sig ifall det är så att man skulle vilja testa på den här typen av behandling.

För en del av er så är ju svaret på detta självklart och att det är just Beauty by Betty som jag utan tvekan skulle vilja rekommendera till er här idag, men för alla er som inte har hängt med eller är nya här och har skickat in frågor och funderingar kring detta så vill jag hur som helst då alltså ta och just tipsa er om Beauty by Betty här i Haninge för hon är verkligen bäst när det kommer till det som hon sysslar med. Jag tycker verkligen att man ser en så oerhört stor skillnad när man väljer att vända sig till henne och därför så känner jag mig trygg med att tipsa er alla om henne och uppmärksamma behandlingarna som hon erbjuder sina kunder. Beauty by Betty är oerhört kvalificerad och kunnig när det kommer till saker som just fettreducering och jag tror att det just är därför som man ser resultat när man vänder sig dit. Hur som helst så hoppas jag att detta kommer att vara behjälpligt för er!